Idé. Form. Typografi.


Förpackningsdesign för Grön Lycka.

Grön Lycka är ett ört- och hudvårdsmärke där jag i rollen som deras formgivare tagit fram allt grafiskt material vad gäller förpackningar, produktkataloger och övrigt marknadsmaterial. Till att börja med gjorde vi en enklare re-design av redan befintliga produkter och förpackningar för att sedan avancera och ta fram än mer personliga förpackningar som passar både varumärket, produkterna och dess målgrupp.

Carina Folkesson, ägare av Grön Lycka skriver följande:
”Vi är mycket glada och stolta som får samarbeta med formgivaren Emmeli Ahlander. Grön Lycka är ett designföretag inom naturkosmetik och vi ser Emmeli som vår förlängda arm. Emmeli har lätt för att sätta sig in i vad företaget är ute efter och kan enkelt och snabbt bjuda på design som får oss att häpna. Hon har tagit fram etiketter till vårt sortiment och formgivit produktkatalogen. Även våra kunder har uppmärksammat hennes talang. Dessutom är Emmeli en varm och härlig person som är lyhörd och uppmärksam. Emmeli har lyckats att spegla våra produkter med sin kreativitet och vi är tacksamma som får arbeta med henne och vi ser fram emot nya projekt!”

Grön Lycka har kunder över hela världen och har blivit väldigt uppmärksammad på sociala medier som Youtube och Instagram. Det är ett stort privilegium att tillsammans med Grön Lycka vara del i den framgång och utveckling som sker.

mistywoodland_2

mrcharming_2

nordicstar_2Foto: Carina Folkesson, Grön Lycka.